Grupe Grădinița Atlanthea

Home
Centru Educational
Gradinita
Centru Holistic
Calendar
Contact

Grupele PRE KG ( 3-4 ani)

Copilul ATLANTHEA este un copil autonom, responsabil, capabil să ia decizii și să găsească soluții variate, cu respect pentru sine, pentru ceilalți și pentru mediul înconjurător. Educația este centrată pe copil, respectând în același timp curriculum național și etapele de dezvoltare ale vârstelor specifice. Copiii au în permanență libertate de mișcare, exprimare și alegere, își exprimă independența, auto-disciplina și autonomia, într-un sistem lipsit de pedepse sau recompense și interacționând cu grupe mixte de vârstă.

Cere Informații

Grupele KG I (4-5 ani) & KG II (5-6 ani)

Programa noastră este una complexă și solidă, astfel încât absolvenții noștri să fie apți pentru continuarea studiilor, atât în sistemul de stat din România, cât și în străinătate.

În programa de la grădiniță, grupa mijlocie si grupa mare, îmbinăm zilnic metodele de rezolvare strategică a problemelor prin stimularea inteligenței, a creativității și imaginației, cu cele de învățare interactivă prin explorare, experiment și investigație directă și folosim jocul ca metodă de învățare, exersare de deprinderi și consolidarea acestora prin abilități practice.

Cere Informații