Atlanthea – Școala viitorului

Ne-am dedicat împreună, părinți, cadre didactice, designeri educaționali, pentru a oferi copiilor un stil de educație blând și empatic la grădiniță, de aceea ne dorim să asigurăm continuitatea valorilor Atlanthea și să extindem misiunea noastră și la nivel de școală.

Vă anunțăm cu bucurie că Școala Atlanthea își va deschide aripile începând cu septembrie 2020! Școala va fi autorizată de Ministerul Educației și ARACIP. Ne vom baza activitatea educațională pe Curriculum național românesc. Utilizarea acestuia în cadrul școlii Atlanthea facilitează atât trecerea elevilor la sau de la o școală din sistemul public, cât și participarea la examenele naționale.

Vom începe cu o clasă pregătitoare și o clasă I, colectivul va fi de 15 copii / clasă, cu un Învățător și un Asistent Învățător, echipă de Mentori și Psiholog dedicat.

Sălile de clasă vor fi în corpul B al clădirii din Str. Bârlogeni Nr.46, mari, spațioase, cu mobilier ergonomic și neconvențional, adaptat nevoilor copiilor. Școala va beneficia de bibliotecă, sală de sport și laborator de științe.

Vor fi două variante de program, 8.00 – 16.00 (program academic, mic dejun, gustare de fructe, prânz, limba engleză intensiv, profesor de educație fizică, dezvoltare personală, programe de mentorat, activități extracurriculare) și 8.00 – 18.00 (program academic, mic dejun, gustare de fructe, prânz, gustare de după amiază, limba engleză intensiv, profesor de educație fizică, dezvoltare personală, programe de mentorat extins, activități extracurriculare).

Concepte cheie:
– Educație pentru viitor;
– Curricula gândită pe termen lung și updatată permanent, în funcție de cerințele realității;
– Ancorați permanent la întrebarea “Cum va arata lumea peste 20, 30 de ani?”;
– Tehnologii educationale care îmbină coerent mai multe discipline, integrând și elementele de bază din curriculum-ul național;
– Oameni dedicați, implicați, vizionari;
– Crearea unui mediu de învățare pozitiv, bazat pe inspirație, pasiune, venite din interior;
– “Deep learning”, învățarea in profunzime, prin reflecție, “inquiry”, stimularea curiozității native, expunerea la mai multe forme de învățare (vizual, auditiv, kinestezic, etc);
– Empatie și stare de bine, sănătate emoțională și dezvoltare personală;
-“Genius hours” – încurajarea învățării auto-dirijate, în care elevii își aprofundează pasiunile native, pe baza unui sistem de auto-evaluare.

Cui ne adresăm:
– Școala se potrivește părinților care își doresc să crească copii liberi, cu încredere în sine, viitori agenți de schimbare, care se pot integra în același timp și în realitatea sistemelor actuale de funcționare a societății.Programul de după-amiază este o formă de program de enrichment, care aduce plus valoare, prin ore corespondente de aprofundare a materiilor de bază.

Periodic, vor fi organizate tabere urbane sau în natură, interdisciplinare, care vor integra, într-un mod informal, toate aceste direcții.

Taxele lunare sunt în valoare de 550 euro (program mediu) și 600 euro (program lung). Taxa anuală de 5500 euro, respectiv 6000 euro corespunde perioadei de 10 luni (septembrie–iunie). Vor exista discount-uri pentru plata integrală a unui an, sau pentru frați.

Pentru detalii suplimentare privind înscrierea, vom stabili o întâlnire individuală cu fiecare familie, în care vom discuta toate detaliile necesare și vom răspunde la întrebări.
Ne puteți contacta pentru a stabili o întâlnire pe e-mail contact@atlanthea.ro sau la telefon 0721520004.

Ne bucurăm să fim parteneri la acest început de drum 😊