Resursele Tale Împotriva Epuizării Profesionale

Simți că munca care te motiva și care te mișca spre noi cuceriri, nu îți mai aduce plăcere și satisfacția internă de odinioară, iar obligațiile și responsabilitățile postului ocupat au început să îți trezească indiferență?

Interacțiunea cu colegii de la muncă a început să îți creeze neliniște și devii din ce în ce mai iritat, iar perspectivele creșterii pe scara profesională îți taie din entuziasm și percepția prezentului devine foarte plană și fără motivație?

Deci află, că epuizarea profesională este o stare emoțională, iar efectul ei îl simți prin mai multe fenomene, care se manifestă atît prin factori interni, cît și externi.

Psihoterapeutul și expertul în domeniul constelațiilor famiale și a relațiilor interpersonale, Mariana Siverenco își propune să aducă lumină asupra subiectului epuizarii profesionale și să îți arate cum să faci față acestui fenomen într-o lume, în care viteza informațională și viteza producerii evenimentelor se accelerează de la o zi la alta.

Training-ul “Resursele tale împotriva epuizarii profesionale” este pentru tine dacă:

✔ Ești mereu în interacțiunea cu oameni noi, în condițiile unui megapolis cu cerințe foarte solicitante.
✔Ocupi o funcție/post ce implică multe responsabilități și obligații din partea ta față companie, și în mod special dacă ai angajați în subordine.
✔ Zi de zi te confrunți cu termenele limtă/deadline-uri și acest fenomen te face să îndeplinești sarcinile la limita și la maximul efort depus.
✔Te simți mereu epuizat emotional.

Ce vei obține dacă decizi să vii:

🔆Definirea, desemnarea și ilustrarea problemei arderii profesionale individuale.
🔆Consolidarea stimei de sine, personale și profesionale.
🔆Conștientizarea caracteristicilor/punctelor forte personale și a abilităților creative de care dispui, dar ai frica să le accepți sau ti-e frică să le permiți să fie parte din viața ta, pentru creșterea potențialului creativ.
🔆Dezvoltarea auto-motivației.
🔆Descoperirea practicilor eficiente pentru deblocarea potențialului personal și activarea resurselor creative
🔆Eliberarea energiei ce blochează potențialul tău și direcționarea fluxurilor de energie către succes!

Te așteptăm cu drag!

Când? – 20 ianuarie 2020, ora – 18:00

Unde? – Atlanthea, str. Barlogeni, nr. 46

Cât va dura? – 4-5 ore, timp în care vei începe calea spre găsirea echilibrului tău emoțional.

☝️Lucruri de care vei avea nevoie: haine comode / sportive, ciorapi calzi, și masca pentru ochi.
📲Ca să îți rezervezi locul tău, te îndemnăm să dai un mesaj la: ☎️0723 064 298 sau ✉dpirje93@gmail.com si iti vom oferi toate detaliile.

Rezervă Loc
Inapoi la Evenimente