Workshop de Pictură Intuitivă cu Alexandra Dumitrescu

Transform your life from the inside out!
Become the conscious creator you were meant to be!

Arta are, în nouă lume, valențe noi, este o poartă de conectare cu divinul și cu sufletele noastre, este o modalitate de curățare, de vindecare și accedere către alte dimensiuni ale spațiului interior. Pictură este o modalitate de transmitere a mesajelor din lumile subtile. Este cea care ne poartă către ceea ce nu se vede.

Prin modalitatea adusă de pictură intuitva de exprimare liberă, creativă, fără limite și restricții, fără reguli și condiționări, ne eliberăm pur și simplu de blocaje, neîncredere, lipsa curajului, judecată și ne lăsăm liberi să fim, exact așa cum suntem pe interior. Prin pictură intuitivă ni se revelează practic, ceea ce este în interior. Nu este un proces ușor, câteodată se întâmplă spontan, câteodată este nevoie de un pic de voință, dar odată întâmplat, este eliberator și umple sufletul de bucurie, căldură, joacă de copil.

Pictură intuitivă înseamnă aducerea planurilor subtile în lumea reală, pentru că toți avem capacitatea să ne conectăm acolo. Înseamnă comunicarea la un alt nivel cu noi și cu cei din jurul nostru. O comunicare fără cuvinte, liberă, fluidă, intuitivă. Comunicăm în exterior din sinele nostru autentic. Este un alt nivel de exprimare dar și un alt nivel de înțelegere al lumii. 

Aducerea în planul real a ceea ce toți avem și simțim în plan subtil, înseamnă un pas către evoluție și conștientizare a cine suntem noi că potențialitate la cel mai înalt nivel. 

Pictură intuitivă aduce totodată în față noastră modalitatea cea mai pură, cea mai inocența și firească de a ne expima sufletul. Copiii iubesc artă, iubesc să picteze, pentru că ei știu acest secret, îl simt și îl trăiesc. Ei știu că prin artă și pictură se pot exprimă și manifestă cel mai bine. Și noi am știut asta, copii fiind și noi am simțit bucuria actului creativ și noi ne-am lăsat sufletul să danseze pe pânză de multe ori, dar probabil că am uitat în timp. Acum este timpul să redevenim acei copii jucăuși, deschiși, liberi, creativi, plini de energie, care aveau tot timpul din lume, sau mai bine zis pentru care timpul nu conta, care cunoșteau legile universului și felul în care acesta funcționează, intuitiv, simțind și lăsându-se deschiși trăirilor în acum și aici. 

Jocul și libertatea exprimării în actul creativ ne da starea aceea de zbor interior, care se simte cu adevărat atunci când pictezi. Zborul interior apare atunci când uiți de ține, uiți de timp, uiți de lumea din afară ta și ești doar tu cu ține, într-un dans al sufletului, într-o îmbrățișare continuă, acceptare totală a momentului, împreună cu bucuria imensă de a crea. Atunci, în această stare, se întâmplă minuni. Atunci te reîntorci la ține copil, suflet, cel ce ești de când lumea, cel original, cel fără griji și gânduri, cel fără stări confuse și neînțelegeri, frământări sau temeri. Atunci estu tu. Doar tu. Și în momentul acela aduci în ține și mai mult, tot din ȚINE. Și ești tot, cu ține, cu lumea și cu Dumnezeu. Atunci înțelegi de ce ești, ce faci și încotro te îndrepți. Atunci știi Cine ești. 

Ce vom face?
Vom începe cu o sesiune de practică yoga ușoară, meditație și exerciții de activare a creativității și de conectare la Sine după care, inspirați de muzică, în fața șevaletului, destinși și relaxați, vom crea artă prin intuiție cu focus pe efectul transformator al acesteia.

Vom picta din inimă și ne vom concentra exclusiv asupra procesului în locul produsului.

Vom da voie opțiunilor de culoare și tușelor de pensulă să apară din fluxul nostru de conștiință care se schimbă cu fiecare moment și continuăm să creăm în mod spontan și intuitiv până când simțim tabloul complet.

Atelierul de PICTURĂ INTUITIVĂ este un atelier pentru cei care doresc experiențe conștiente, mindful, autentice și care împuternicesc sinele.
• Un atelier pentru oameni suficient de curajoși pentru a valorifica puterea colectivă a celor care deja creează pentru a-și aprinde propria chemare creativă.
• Un atelier pentru oamenii care se pot lasă conduși de emoția și valoarea profundă a unei experiențe noi, explorând practicile holistice, alternative și integrative de dezvoltare a sinelui prin artă.
• Un atelier pentru cei care se bucură de prietenii noi, care împărtășesc aceleași valori, aspiră la aceleași idealuri.

Beneficiile acestei practici se extind dincolo de timpul petrecut la workshop-ul de pictură. În timp, vei descoperi că intuiția dezvoltată în cadrul acestor ateliere se manifestă cu ușurință și curge și în alte zone ale vieții, pentru că vom aborda:
• Găsirea fericirii în momentul prezent
• Renunțarea la control
• Explorarea fațetelor personalității tale
• Exersarea încrederii în intuiția ta
• Transformarea comparației și judecății în celebrare a procesului creației
• Utilizarea artei că mijloc de exprimare și conectare la sine
• Folosirea procesului creativ pentru a te bucură și pentru a te recrea (Re-Crea)
• Utilizarea artei în scopul meditației active
• Folosirea artei că mijloc de auto-vindecare și auto-descoperire

Pe tot parcursul programului vei avea la dispoziție ceai, apă alcalină, fructe și semințe și suprize raw-vegane.
Deasemenea, vor fi puse la dispoziție saltele pentru practică yoga. Dacă însă dorești, îți poți aduce și materialele tale sau salteaua de yoga, că și completare pentru cele puse deja la dispoziție.
Ținută să fie una lejeră, în care să te simți confortabil.

Toate materialele necesare acestui workshop (pânze, acrilice, pensule, bureți, etc.) sunt incluse, iar lucrările realizate vor fi luate acasă de către participanți!

NU ESTE NEVOIE SĂ ȘTII SĂ PICTEZI!
Atelierul se adresează oricui și este potrivit pentru toate nivelurile, inclusiv pentru începatori sau pentru cei care nu au pictat niciodată.

DETALII EVENIMENT:
25 ianuarie 2020
Orele: 11:00 – 14:30
Locație: str. Bârlogeni, sector 1, București, vizavi de teatrul Masca, stația de metrou Bazilescu.

Contribuție: 120 lei 

Facilitator: Alexandra Dumitrescu
Creativity coach, Visionary Soul Artist, instructor yoga certificat.

Înscrierile se fac la:
– telefon: 0721520004 sau
– email: contact@atlanthea.ro